3 grunde til at blive fodboldtræner

Har du leget med tanken om at kaste dig ud i at blive fodboldtræner, men er du ikke helt sikker på, om du skal gå den vej endnu, kigger vi lidt her på grundene til at kaste dig ud i det.

 

Husk at du tit kan få dine kurser betalt af din lokale klub, så du slipper for at betale for dem selv. De koster gerne et par tusinde kroner, og det kan du jo lige så godt få dækket af din klub.

Vær med til at gøre en forskel

Først og fremmest kan du være med til at gøre en forskel for andre. Der er mange fodboldklubber overalt i Danmark, der mangler trænere, og du er virkelig med til at gøre en forskel, hvis du træner et hold eller to i din lokale fodboldklub.

 

Der er mange børn, der mangler trænere til deres hold, og hvis du kan være med til at hjælpe dem, hjælper du jo en masse børn til at fortsætte med at spille fodbold.

 

Husk dog på at det nemt kan tage en del af din tid, så du skal være forberedt på at bruge mange timer på det. Er du arbejdsløs og har masser af tid pt., er det jo en oplagt beskæftigelse. Husk at læse mere om arbejdsløshedsforsikring her.

En god måde at forblive inden for fodboldverdenen

Har du ikke selv længere mulighed for at spille fodbold, fordi du eks. har fået for mange skader til at kunne fortsætte, kan det at blive træner være en rigtig god måde at forblive inden for fodbold.

 

Der er mange tidligere spillere, der ender med selv at blive trænere, fordi de ikke har lyst til at slippe fodbolden. Og bare fordi de ikke selv kan spille, betyder det jo ikke, at de ikke kan træne andre i fodbold.

 

Skader er aldrig sjove at rende ind i, og det samme gør sig gældende for tandpine og andre gener i tænderne. Læs mere om bideskinner her, der hjælper mange danskere med at sove bedre om natten.

Ambitioner kan drive det langt

Hvis du har ambitioner om at drive det til noget som træner, er der rigtig gode muligheder for at tage ekstra kurser på højere niveauer, hvor du hele tiden bliver dygtigere som træner.

 

Og jo flere kurser og beviser du har, desto højere niveau af fodboldspillere kan du også begynde at træne. Og hvem ved – måske ser vi dig i Superligaen en skønne dag?


Udgivet

i

af

Tags: