3 grunde til at træne hjemme i stedet for i fitnesscenter

Går du med tanker om at melde dig ind i et fitnesscenter igen, men er du ikke helt sikker på, om du gider, eller om du egentlig kommer til at få det brugt, har vi her samlet en liste med et par grunde til, hvorfor du skal træne derhjemme i stedet for.

 

Når du skal træne derhjemme, kan det være en god idé at sørge for, at der er godt med varme på og et godt indeklima. Det kan du bl.a. med en varmepumpe, som du læser mere om her.

Du slipper for at betale abonnement

Vælger du at træne derhjemme i stedet for at melde dig ind i et center, slipper du for at betale det månedlige abonnement, som det nu engang koster at være medlem af et fitnesscenter.

 

Dette kan ofte hurtigt løbe op i 200-400 kroner om måneden, og det bliver jo til mange tusinde kroner på et år, som du kan spare, hvis du laver din træning hjemme i stedet for. Så hvis du gerne vil spare penge, er det bare med at træne hjemme.

Nemmere at planlægge

Det kan også være meget nemmere at få presset en omgang træning ind i dit travle skema, hvis du ikke skal hele vejen hen til fitnesscenteret. Tiden du bruger på en tur i fitness, er jo ikke bare selve træningen. Det er jo også at pakke taske, gå i bad, klæde om, snakke med andre medlemmer, turen dertil og hjem igen og meget andet.

 

Når du træner derhjemme, kan du bare lige hoppe op på løbebåndet, eller begynde at tage armstrækkere midt i stuen, uden at du skal spilde en masse andet tid. Så har du travlt til hverdag, kan det at træne hjemme spare dig for en masse tid, uden at du går ned på mængden af træning.

Du behøver ikke træningsudstyr for at træne

Det gode ved at træne hjemme er, at du ikke behøver en masse udstyr, som du betaler penge for at bruge i et center. Du kan lave rigtig mange gode øvelser bare med din kropsvægt.

 

Træner du med din kropsvægt, er det også nemt at holde din træning ved lige, når du eks. skal på ferie. Savner du at komme på ferie, kan du finde billige flybilletter lige her.

 

Med disse øvelser har du ikke brug for en spinningcykel eller en crosstrainer for at kunne lave en god omgang træning.


Udgivet

i

af

Tags: