3 tips til at falde til på et nyt sportshold

Skal du snart starte til en ny sportsgren, og vil du gerne være sikker på at falde godt ind på dit nye hold, har du her et par gode tips til at få det til at ske.

Læs mere om fordele ved digitale armbåndsure.

1 – Snak med de andre og vær åben

For det første handler det om at snakke med de andre på dit hold. Her kan det også være en god idé at være åben, for jo mere åben du er, desto mere åben vil den anden også være, som du snakker med.

Deler du ikke ud af noget, er det klart, at de andre også vil være forbeholdne over for dig. Så vær ikke bange for at indlede snakke med de andre. Det gør det meget nemmere for dig at falde til.

Læs mere om ure fra kendte brands.

2 – Deltag i social aktivitet

Så er det også en god idé at være med til de sociale aktiviteter, der nu engang kan være, når du er en del af et sportshold. Det kan være, at der er fester, sommerafslutninger eller hvad det nu kan være. Her kan det være godt at deltage, da det er en god måde at lære de andre at kende på, og når du har været med til en fest, er det meget nemmere at snakke med de andre til næste træning eller kamp.

3 – Hjælp de andre

Så er det også rigtig godt, hvis du kan hjælpe de andre. Det kan fx være på banen, hvor du kan vise dig som en god holdspiller. Det kan også være til træning, hvor du kan være behjælpelig med forskellige ting. Skal der hentes bolde, kan du hjælpe med at gøre det. Skal der samles træningsredskaber sammen efter træning, er det en god idé at hjælpe til med det. På den måde kan du med fordel være med til at hjælpe, når der er brug for det. Det giver også hurtigt et godt indtryk af dig som person.

Find en sportsgren du har det sjovt med

Det er godt at finde en sportsgren, som du har det sjovt med, og som du har det godt med at dyrke. Jo sjovere du har det med din sport, desto nemmere bliver det også for dig at falde til på et hold og lære at snakke med dine holdkammerater.

Glæder du dig ikke til at komme til træning, og vil du hellere lave noget andet, er det klart, at din manglende interesse i sporten også hurtigt viser sig i dit humør og dit udtryk, og så bliver det sværere for dig at lære nogle af de andre at kende.


Udgivet

i

af

Tags: