Derfor skal du begynde at cykle noget mere

Har du en cykel, men er det ikke meget, du får brugt den, eller har du slet ikke en cykel, er det måske på tide at få dig en i dag. For det kan være en rigtig god idé at begynde at cykle noget mere, især hvis du gerne vil smide nogle overflødige kilo eller bare komme i lidt bedre form.

 

Der er mange danskere, der dagligt cykler, men der er også mange, der ikke har siddet på en cykel i mange år, men som i den grad godt kunne trænge til at komme på en cykel igen.

 

Der er jo mange måder at cykle på, og du bestemmer helt selv, om du bare vil have en bycykel, som du kan køre til supermarkedet eller til arbejde på, eller om du måske vil have dig en racercykel, så du kan begynde at køre på de danske landeveje, eller sågar en spinningcykel, så du kan træne på din cykel i tørvejr indendørs. Uanset hvilken cykel du har lyst til at købe, kan du låne penge til den her.

Forbrænd kalorier

En af de primære grunde til at cykle noget mere er, at du nemt kan forbrænde en masse kalorier. Du forbrænder rigtig mange kalorier, hvis du bare sidder på en cykel en time om dagen. Og gør du det, behøver du ikke at tænke på meget andet sport i løbet af din uge. Det kan være rigeligt at sidde på en cykel bare en time om dagen. Og om du så gør det på en spinningcykel, eller om du udnytter tiden og cykler på arbejde, bestemmer du helt selv.

 

Det vigtigste er bare, at vi får nogle flere danskere til at cykle, da det kan forbrænde noget af alt det farlige fedt, vi har siddende på kroppen – især det indvendige fedt, der sætter sig på organerne.

Det er sjovt at cykle

Og det er sjovt at cykle, hvilket mange desværre glemmer. Når du først lige kommer ind i det igen, er det altså rart bare at trille afsted.

 

Og bliver du rigtig vild med det, er det jo bare med at låne penge til en racercykel eller mountainbike, så du kan komme ud at køre nogle af de længere ture.

 

Du kan også vælge at starte i en cykelklub, hvis du gerne vil cykle med andre, og du ikke bare gider at cykle rundt alene. Det er sjovt at være med i en cykelklub.


Udgivet

i

af

Tags: