Disse streamingtjenester giver dig masser af sport

Vil du gerne have adgang til en masse sport, men gider du ikke at betale for en af de store tv-pakker, kan det være en god idé at kaste dine penge efter nogle af de mange streamingtjenester, der har sport på programmet.

 

I Danmark er sporten delt ud på flere forskellige tjenester, så du skal altså have abonnement på en række forskellige streamingtjenester, hvis du gerne vil være sikker på at få adgang til det hele.

 

Du kan læse meget mere om streaming i Danmark lige her.

Viaplay

Den første tjeneste, du kan overveje at melde dig til, er Viaplay. Viaplay er klart en af de største streamingtjenester i Danmark, og foruden en masse film og serier, finder du altså også en hel masse sport, som du frit kan streame, lige når du vil.

 

Viaplay kan blandt andet byde dig på det bedste inden for fodbold og motorsport. Der er også mange andre sportsgrene, der bliver dækket på denne tjeneste, og det er blandt andet også her, at du finder alle kampene til EM i 2021 i fodbold. Så vil du have adgang til alt det og meget mere sport, skal du oprette dig hos Viaplay.

 

Viaplay er tit også gevinsten i mange konkurrencer. Så du kan jo deltage i konkurrencer her, hvis du vil spare pengene på abonnementet.

TV2 Play

Er du glad for spansk og italiensk fodbold, vil du gerne se skiskydning og skihop, og vil du gerne følge med i årets Tour de France, kan det være en rigtig god idé at få dig et abonnement på TV2 Play.

 

Her bliver der dækket en masse forskellige sportsgrene, og du får også adgang til TV2 Sport og TV2 Sport X, hvor du kan se en masse god sport året rundt.

Dplay

Sidst, men ikke mindst, må du ikke glemme at få oprettet dig hos Dplay, hvor du også finder en masse sport. Her får du bl.a. adgang til 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2, hvor du finder stort set alt sport. Især på Eurosport kanalerne finder du alle former for sport, mens du på Canal 9 og 6’eren kan følge med i bl.a. Superligaen.

 

Så du har altså rigtig mange gode muligheder for at se en masse sport. Det handler bare om at finde frem til de tjenester, der har det indhold og de sportsgrene, som du gerne vil se.


Udgivet

i

af

Tags: