Dyrk sport i julen og undgå de ekstra kilo på sidebenene

Er du træt af at komme til januar måned og finde ud af, at du har taget en masse kilo på, fordi du ikke lige har holdt øje med, hvad du har spist i december, eller fordi du ikke lige har passet din træning i julemåneden?

 

I så fald kan det være en rigtig god ide at blive ved med at træne i hele december måned. Det er god måde at undgå den ubehagelige overraskelse, mange mennesker får i januar.

 

Vil du på julemarked med din familie i år, kan du finde en oversigt over julemarkeder lige her.

Ingen grund til at droppe din træning fordi det er december

Hvis du er inde i en god rytme med at træne inden december måned, er der jo ingen grund til at stoppe denne rytme eller denne vane, bare fordi det nu er ved at blive jul.

 

Selvfølgelig er der mange mennesker, der får mere travlt i julen, og der er mange ting at se til. Men det kan være en god ide at prioritere din træning, hvis det er vigtigt for dig, at alt julemaden ikke sætter sig på sidebenene.

 

Husk at tjekke hvad årets tv-julekalender er lige her.

Lad være med at udskyde motionen til januar

Der er mange mennesker, der gennem december måned tænker, at de nok skal komme op på hesten igen i januar. Men hvis du udskyder din træning til januar, er der nok også gode chancer for, at du også udskyder træningen fra januar til februar, når vi kommer til det nye år.

 

Vil du derfor være sikker på at holde fedtet for døren, kan det altså være godt at træne gennem hele december, så du ikke bare flyder hen og venter til januar måned med at bevæge dig igen.

Spis god julemad med god samvittighed

Hvis du bliver ved med at træne i december måned, kan du også spise den gode julemad med god samvittighed. Når du netop træner, skal du ikke sidde og være bekymret for, om der lige ryger en ekstra brunkartoffel eller et ekstra stykke chokolade ned.

 

Der skal jo også være plads til at hygge sig med familien juleaften, og det inkluderer jo ofte en masse god mad og masser af slik og søde sager. Men holder du din træning ved lige i løbe af december, skal du ikke være bange for, at det når at sætte sig.


Udgivet

i

af

Tags: