Ferie med drengene

Det var under min ferie, mig og mine venner havde valgt at tage ud og rejse, og det var noget vi havde planlagt i meget lang tid. Vi havde snakket om det siden vi startede på gymnasiet, og nu skulle vi til at gå ud af gymnasiet. Så den tur vi to havde, vi alle sammen glædede os rigtig meget til. Jeg har både arbejdet i de sidste 2 år, og det har mine venner også, fordi vi alle sammen sparer op til denne rejse. Og nu skete den endelig, så vi fik lejet en villa med pool og det hele. Vi har en strand meget tæt på, så de næste 3 uger skulle blive rigtig gode. Nu var vi en gruppe drenge sted, så det betød også, at vi ville komme lidt vildt ud af det med hinanden. Og det kunne man nemt se, for der er en af drengene, der udfordrer mig til at hoppe i vandet en nat i byen. Der kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej og valgte at gøre det. Men da jeg var så fuld, tænkte jeg ikke over, at jeg havde min telefon i lommen. Og det var faktisk morgenen efter, at jeg prøvede at tænde min telefon og kunne se, at den var gået i stykker. Endelig kom vi tilbage fra ferien, og det var en god ferie, selvom min telefon gik i stykker. Jeg kunne heldigvis tage over til fixphone.dk som nemt og hurtigt fik fikset min mobil. Det var en rigtig god service, og jeg var meget glad for, hvordan min telefon så ud og virkede igen. Tabe min telefon igen er jeg ikke bange for jeg ved,, at de kan lave den nemt, hurtigt og sikkert. Desuden havde nogle af mine venner også nogle småskader på deres telefoner, og vi alle sammen fik en rigtig god service inde hos dem.


Udgivet

i

af

Tags: