Gymnastik er den perfekte sport for alle aldre

Har du endnu ikke fundet ud af, hvilken sport dit barn skal gå til, kan det være en rigtig god idé at overveje gymnastik som en mulighed.

 

Du kan finde meget mere info om gymnastik lige her.

 

Det er den perfekte sport for både drenge og piger, og der er masser af foreninger over hele landet, som gør det nemt for dig at finde en god gymnastikforening i nærheden af, hvor du bor.

God motorisk sport at starte til for de små

Det er blandt andet en rigtig god sport at starte til som helt lille, da det kan være med til at give en rigtig god motorik. For de helt små handler det jo bare om at tumle lidt rundt, men de kan nemt begynde at lave rigtige øvelser og spring, lige så snart de bare bliver 6-7 år.

 

Det er også en rigtig god sport at møde mange nye venner på. Så hvis du gerne vil sørge for, at dit barn får en masse venner, er det jo oplagt at lade dem starte til gymnastik. Her kan de være sammen med masser af andre børn flere gange om ugen.

Mange teenagere dyrker fortsat gymnastik

Hvis dit barn starter til gymnastik i en tidlig alder, er der også gode chancer for, at det stadig går til gymnastik som teenager.

 

Når de bliver teenagere, er der jo så meget andet, der også kommer til at fylde, men gymnastik plejer ofte at være en af de ting, der får en høj prioritet.

 

Der skal jo også være plads til andre ting, og det er jo i teenagealderen, at de bl.a. også bliver konfirmeret. Skal du snart holde konfirmation for dit barn, kan du finde meget mere hjælp til konfirmation her.

Mange muligheder for stævner og konkurrencer

Når du går til gymnastik, er der også et hav af opvisninger og stævner, som I nok også skal til. Det giver lige lidt ekstra krydderi til gymnastik, da det ikke bare handler om at træne, men også at fremføre det, du har lært, for en masse publikum, og også over for dommere til de store konkurrencer.

 

Der er opvisninger, hvor det bare handler om at lave et show, men der er også stævner og konkurrencer som eks. DM, JM og SM, hvor der er medaljer på spil, og hvor det gælder om at lave en samlet god præstation som hold.


Udgivet

i

af

Tags: