Hader du bolde? 3 sportsgrene du kan dyrke uden bolde

Er du ikke glad for sportsgrene, hvor der er en bold med, kan det måske være noget for dig at prøve en af disse tre sportsgrene i stedet for. Her er du sikker på, at du ikke skal sparke eller kaste med en bold.

Find de bedste termojakker til børn nu.

Løb

Er du glad for at løbe, men er du ikke god til at drible med en bold imens, kan det være, at du bare skal prøve at starte til løb. Der er mange løbeklubber landet over, og det er perfekt for dig, uanset om du bare vil løbe for at løbe, eller om du vil løbe for at konkurrere. Begge dele kan lade sig gøre, da der også er masser af løb landet over eller i udlandet for den sags skyld, som du kan melde dig til, hvis du gerne vil løbe mod andre om at komme først.

Dans

Har du rytme i kroppen, er det måske noget for dig at komme i gang med at danse. Der er jo mange muligheder for at gå til dans, da det både kan ske med eller uden partner. Der er mange par, der går til pardans, men du kan også sagtens starte på et dansehold for fx moderne dans, hip hop, eller hvad du nu har lyst til at danse. Der er sikkert en danseskole i nærheden af, hvor du bor, som du kan melde dig ind på for at se, om det er noget for dig.

Cykling

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at give cykling et forsøg, hvis du er vild med fart og tempo. Det ligner meget løb på den måde, at du har mulighed for bare at cykle for sjov, eller du kan vælge at cykle på hold eller i løb, hvor det gælder om at komme først. Så er du den næste Bjarne Riis, er det jo bare med at kaste dig op på en racercykel og komme ud på landevejene. Her er der nok også en klub i nærheden, som er klar til at byde dig velkommen i klubben.

Køb heldragter til babyer her.


Udgivet

i

af

Tags: