Havets goder behøver ikke altid at være fisk

En af de helt store diller ved havets strande er at lede efter rav og det tror jeg de fleste har prøvet især børn men desværre er der meget langt mellem de flotte stykker rav og jeg tænkte så på om man ikke kunne hjælpe heldet lidt på vej ?

På ravfund.dk finder du alle svarene

I min søgen efter information faldt jeg over ravfund.dk, som producerer ravlygter til ravjagt. Først troede jeg, at det var en joke, men den var god nok. Og det gav faktisk rigtig god mening da først jeg havde nærstuderet fænomenet. Ifølge ravfund.dk var det nemmest at finde rav med lygter i mørket men nogle af lygterne kunne også bruges i skumringen og nogle endda om dagen, hvis bare der ikke var solskin da lygterne er udstyret med uv-lys, som får ravet til at lyse på en ganske særlig måde, når lysstrålen rammer.

Og nu er det ikke sådan, at ravlygter kun er for de garvede ravjægere. Ravlygter fås både til nybegyndere og øvede, så alle kan være med og få en oplevelse eller flere for livet. Så efter at have talt med Ravfund.dk og hvad der kunne være fornuftigt købte jeg både en ravlygte familiepakke og en lygte til letøvet brug så er der både til mig selv og børnene og det hele kunne gøres for under 1200 Kroner.


Udgivet

i

af

Tags: