Kan du heller ikke finde rundt i dit barns tøj?

Barnets tøj kan hurtigt blive meget overskueligt, hvis der ingen orden er i det. Med de forskellige størrelser af Hay kasser kan du hurtigt få skabt orden i tøjet, overtøj og sko. Der findes en masse forskellige farver, og derfor kan du altså nemt finde lige den farve der passer til dit barns værelse.

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af forskellige Hay kasser, både størrelser og farver. Så kan du mix og match lige de kasser du har lyst til. Her er der mulighed for at finde lige dem der passer til dig! Her finder du udvalget: https://littlehappy.dk/hay-kasser

Skab orden og undgå rod med Hay kasser

Den lille kan hurtigt få orden og organisering i sit tøjskab ved hjælp af Hay kasserne i forskellige størrelser. De er smart designet så de nemt kan stables. Dette vil også være en fordel i skabet. Der hvor tøjet kan hænge, kan der stables kasser i den ene side, og så kan der hænge tøj i den anden. Ved at stable kasserne får man også mulighed for mere opbevaringsplads.

I skabet kan der hurtigt ende andre ting og sager end bare tøj. Hvis barnet er i mangel på opbevaringsplads af legetøjet, er tøjskabet en oplagt mulighed. Ved at stable kasserne vil der nok være plads til, at en af kasserne kan rumme legetøj. Dette er for at i kan undgå så meget rod som muligt.

  • Hay kasse small

Til de helt små dele af tøjet er Hay kassen i str. small perfekt. Disse kasser kan sagtens rumme dit barns sokker, undertøj eller lignende. På den måde bliver der hurtig orden i dette, og så skal du ikke stresse om morgenen, fordi den lille ikke kan finde et par sokker.

  • Hay kasse medium

En Hay kasse medium er god til de lidt større elementer. Det kan for eksempel være barnet bukser. Hvis de foldes på den helt rigtige måde kan der hurtigt blive plads til mange par. I medium kasserne kan der også rummes t-shirts og undertrøjer, eller nogle større trøjer som sweatere og langærmede. Hvis trøjerne rulles vil der være plads til flere.

  • Hay kasse large

Hay kasserne i large er gode til pladsen under sengen eller bunden af skabet. Disse er den største form af Hay kasserne. Disse kasser kan bruges til sko eller overtøjet. De kan også sagtens bruges til hverdagstøj og mindre stykker tøj. Sko kan stables og dermed kan der være flere par. Om sommeren vil man gerne pakke vintertøjet væk, og det kan man nemt gøre ved hjælp af denne størrelse kasse.

Brug af Hay kasser i hele hjemmet

Udover i barnets tøjskab kan Hay kasserne altså også sagtens bruges i resten af hjemmet. De forskellige størrelser og farver giver rig mulighed for at skabe organisering og orden i hele hjemmet med kasserne.

I køkkenet kan der hurtigt komme rod i skufferne, med alle de forskellige elementer som skuffer og skabe skal rumme. I skufferne er Hay kasser i str. small gode til at rumme f.eks. piskeris.

På badeværelset er Hay kasser især et populært sted at blive brugt. I badet kan der nemt placeres en kasse på gulvet med shampoo, balsam og andre ting man har i badet. På den måde slipper man også for mærker der kommer fra de forskellige ting hvis de står på gulvet.


Udgivet

i

af

Tags: