Lav din egen hjemmeside som personlig træner

Er du personlig træner, er det også en god idé at have en god hjemmeside, hvor dine potentielle klienter kan læse meget mere om dig, og hvad du kan tilbyde dem.

 

Men i stedet for at gå ud i byen og købe en hjemmeside for rigtig mange penge, kan du jo lige så godt kaste dig over at lave den selv. Det er slet ikke så svært at komme i gang med.

 

Du kan læse mere om at lave gode hjemmesider her.

Det koster ikke meget at komme i gang

For det første er det vigtigt at understrege, at det ikke behøver at koste mange penge at lave en hjemmeside. Du kan nemt komme i gang for få hundrede kroner om året.

 

Du skal først og fremmest have fat i det, der hedder et webhotel, og så skal du have sikret dig et domæne, som er den adresse, din hjemmeside skal have. Når du har de to ting, kan du gå i gang med at bygge selve hjemmesiden. Her er der et nemt system, du kan bruge, som vi kommer ind på om lidt.

Spar mange tusinde kroner på at lave det selv

Ved at lave din hjemmeside selv, kan du også spare en utrolig mængde penge. For det kan nemlig hurtigt koste dig mange tusinde kroner at hyre et bureau eller en freelancer til at lave din hjemmeside for dig.

 

Nogle bureauer tager endda hurtigt 20, 30 eller 40.000 kroner bare for en simpel hjemmeside, som du langt hen af vejen nemt kan lave selv. I hvert fald kan du nemt lave en side, der fint fungerer til det, den skal. Så spar en masse penge på at lave din side selv, hvis du har mod på det.

 

Husk at have hurtigt internet, hvis du vil gøre det nemt at lave din hjemmeside.

Vælg WordPress og få nemt ved at lave din hjemmeside

Hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig selv at lave din hjemmeside, er det bare med at sætte den op i det system, der hedder WordPress. Det er et af de mest udbredte systemer til hjemmesider i verden, og alle kan finde ud af at bruge det.

 

Derudover findes der mange gode guides til at bruge WordPress på nettet, så du kan nemt finde en guide til et problem, hvis du støder på sådan et. På mange webhoteller kræver det bare et enkelt klik for at installere det på din hjemmeside, og så er du i gang.


Udgivet

i

af

Tags: