Lav en blog med tips og råd om træning

Er du glad for at træne og at spise sundt, kan det være, at du skal i gang med at lave en blog, hvor du kan hjælpe andre med at gøre det samme.

 

Der er rigtig mange, der elsker at læse med på blogs om sundhed, hvor de kan få tips og tricks til lækre opskrifter eller gode træningsøvelser, som de selv kan lave derhjemme. Og med din egen blog kan du være med til at hjælpe dem.

 

Vil du finde svar på spørgsmål om teknikken bag, kan du finde mange gode svar lige her.

God til at leve sundt? Del dine tips med andre

Der er mange, der har en ambition om at komme i gang med at leve sundere. Derfor er der også stor efterspørgsel på personer, der kan hjælpe andre med at leve på en sund måde.

 

Er du god til at formidle din viden om sund kost og motion, er det jo derfor oplagt, at du kommer i gang med at dele ud af din viden, hvis du har mod på det.

Sæt nemt en blog op

Det er heldigvis ikke svært at komme i gang med at lave en blog. Det tager ikke meget mere end et par minutter at sætte selve systemet op, og så er du ellers kørende. Så kan du altid rette den til og lave små ændringer løbende, men selve hjemmesiden og bloggen kan du have oppe at køre på under en halv time.

 

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at lave en hjemmeside, kan det være en god ide at gøre brug af det system, der hedder WordPress. Du kan læse meget mere om WordPress lige her, hvis du ikke har hørt om det før.

Husk at dele dine indlæg på de sociale medier

Når du har skrevet et nyt indlæg på din blog, kan det være en god idé også at dele det på de sociale medier, så du får endnu flere til at se dine indlæg. Der er også mange, der selv finder det via Google, men du kan jo lige så godt øge synligheden på dine indlæg ved også at dele det på dine sociale medier.

 

Det tager noget tid at få lavet en rigtig god blog. Den vigtigste ingrediens er uden tvivl vedholdenhed, så du bliver ved med at opdatere den. Ellers kan den hurtigt risikere at dø og blive uinteressant at følge med på.


Udgivet

i

af

Tags: