Mange bilmærker giver sponsorater til sportsklubber og events

Hvis der er noget, der går igen hos mange af de store bilmærker, så er det, at de er vilde med at give sponsorater til store sportsklubber og store sportsevents, hvor du hyppigt kan se bilmærker på trøjer, reklamer og skilte under kampene eller løbene. Prøv eksempelvis at lægge mærke til mange af fodboldklubbernes trøjer, der ofte er prydet med logoer fra de kendte bilmærker. Det kan være mærker som Audi, Chevrolet, Volkswagen eller BMW, som tit er at finde på de store klubbers trøjer.

Sætter fokus på elbiler

Noget af det, der især bliver sat fokus på i disse dage, må siges at være elbiler. Vi kommer inden længe til at se et stort skifte inden for typen af biler, vi kører i, og mange af os vil om få år køre rundt i elbiler. Du kan læse mere om elbiler og elbil ladere lige her, hvis du gerne vil vide mere om elbiler.

 

Næste gang du eks. skal se Tour De France, kan du lægge mærke til, at løbets biler er blevet erstattet af 100% elbiler, hvilket i den grad er et skridt i den rigtige retning.

Skal du selv have ny bil?

Går du selv med tanker om at få dig en ny bil inden for de næste par år, kan det være, at du skal overveje at få dig en elbil. Der er mange gode grunde til at skifte over til en elbil, og inden så længe giver det slet ikke økonomisk mening at købe en benzin eller dieselbil.

 

Med en elbil kan du blandt andet få en oplader derhjemme, så du ikke længere skal på tanken for at lade din bil op. Du finder din oplader til elbil lige her, hvor du også kan læse meget mere om, hvordan du kan spare penge på dit brændstofforbrug ved at skifte til elbil.

Millionaftaler på spil

Det er ikke for sjov, når de store bilmærker bliver sponsorer på de helt store sportsevents. Det handler ofte om mange, mange millioner kroner, når der skal tegnes et nyt sponsorat, og derfor er der jo også mange, der er glade for at lave samarbejder med de store bilmærker, da de har rigeligt med penge at kaste i disse sponsoraftaler.

 

Så prøv at kigge efter bilmærkerne næste gang du ser sport. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange der rent faktisk er at finde.


Udgivet

i

af

Tags: