Mange store sportsoplevelser i Danmark

Hvis du er glad for sport, kan du godt glæde dig til det næste stykke tid i Danmark, da vi får rigtig mange store sportskonkurrencer og oplevelser til landet, som du kan opleve på nærmeste hold, hvis du har lyst til det.

 

Hvis du savner at få endnu flere oplevelser ind i dit liv, kan du finde mange gode oplevelser lige her. Der er noget for enhver smag, og der er både noget for familier, par og singler.

Tour de France kommer til landet

En af de helt store ting, der kommer til Danmark, og som efter planen kommer til landet i 2022, er Tour de France, som skal have sin start i Danmark. Hele tre etaper kommer til at foregå i Danmark, inden turen går sydpå mod de franske landeveje.

 

Det er jo som bekendt en tradition, at Tour de France kører ruter i andre lande engang imellem. Det er bl.a. tidligere set, at ruterne er startet i lande som Tyskland, England og Belgien, og nu er det altså blevet vores tur til at være værter for verdens største cykelløb.

 

Der er gennem tiden skrevet mange gode bøger om Tour de France. Du kan finde dem og mange andre boganmeldelser her.

EM i fodbold bliver afholdt på dansk jord

Så må vi heller ikke glemme, at der også snart skal være EM i fodbold på dansk jord. Danmark kommer til at være vært for EM sammen med en række andre lande, og en række af Danmarks kampe skal blandt andet spilles på hjemmebane.

 

Hvis alt går vel, kommer EM til at foregå i sommeren 2021, efter at det blev rykket fra 2020 på grund af corona, ligesom mange andre store events gjorde. Men det bliver en fornøjelse af få nogle af verdens bedste spillere en tur forbi Danmark.

E-sport er på vej frem

Sidst, men ikke mindst, er der også e-sport, som stadig er i en rivende udvikling. Der har tidligere været afholdt store e-sport events i Danmark, hvor bl.a. Royal Arena har været vært for en række af dem. Det er primært CS:GO, der bliver dystet i på den store danske e-sport scene, men mon ikke at vi også ser en række andre spil oppe på den store scene en skønne dag.

 

Når corona er fortid, er der ingen tvivl om, at der igen kommer til at være e-sport arrangementer med tusindvis af vilde fans på lægterne.


Udgivet

i

af

Tags: