Mangler du stadig at købe gaver ?

December er måned hvor vi køber flest gaver, det kan dog være svært at være lige kreativ hvert år. 

Hvis du er en af dem der har svært ved at finde de rigtige gaver, så er du ikke alene. Der er nemlig mange, hvor det er utrolig svært få gaveønsker ud af dem. Der findes dog et par tips til gavekøb, der kan gøre det nemmere. 

Mænd er sjældent gode til at ønske sig noget ud over ny speedbåd, motorcykel, fælge til bilen eller måske et nyt tv. Det er gaver der er lidt svære at opfylde. Du kan dog sigte efter deres hobby eller interesse. Er han vild med sport, uanset om det er at dyrke eller kigge på det, så findes der udstyr. Det kan også være han er handyman, så er nyt værktøj altid en vinder. 

De fleste mænd elsker også en god flaske spiritus. Er han vil med rom, så kan en god flaske at den slags gør ham utrolig glad.

Hvad ønsker kvinder sig ?

Kvinder er bedre til at have en ønskeseddel end mænd. Derfor er det også tit noget nemmere at købe til kvinder. Lige her er de langt mindre vanskelige end mænd. Hvis du vil købe tøj eller frækt lingeri, så vær dog opmærksom på størrelsen. Det er altid bedre at ramme nøjagtig. Frække trusser der er 2 numre for store mister lidt deres effekt. 

En tur til kosmetolog eller en dag i spa er også en god gave. Selvforkælelse i alle afskygninger er nemlig noget kvinder elsker. Det kan også være en tur på café eller i biffen. Gerne med plads til en veninde. 

Det skader heller ikke at købe noget frækt til julen. Det kan være sexlegetøj eller frækt lingeri du gerne vil se hende i. Husk bare at den slags ikke lige skal pakkes op når bedstemor og bedstefar kigger med. 


Udgivet

i

af

Tags: