Sådan dyrker du nemt sport i sommerferien

Vil du gerne sørge for at holde dig i form på din sommerferie, så det hele ikke bare ender med fadøl og is ved poolen, og du ender med at have taget 5-10 kg på, inden du kommer hjem igen, er der heldigvis mange gode måder at holde formen ved lige på.

 

Der er jo ingen, der siger, at du skal lægge din træning på hylden, bare fordi du skal en tur ned i varmen.

 

Har du ikke fundet din sommerferie endnu, kan du finde inspiration til en ferie sydpå her.

Tag dine løbesko med

Først og fremmest kan du jo starte med at pakke dine løbesko med. De fylder ikke så meget, og de giver dig god mulighed for at komme ud at løbe et par ture, mens du er på ferie. Du behøver ikke at løbe hver morgen, men de giver dig mulighed for at holde dig til dit faste løbeskema, som du plejer at have herhjemme.

 

Og så er det jo også altid bare sjovt at løbe i nye omgivelser. Det kan også være en rigtig god måde at lære området omkring hotellet at kende, så du kan vise vej, når I senere skal på tur.

 

Som turguide kan du jo altid peppe stemningen op med et par gode jokes, som du finder masser af her.

Mange hoteller har egne træningslokaler

Det er også godt at huske på, at mange hoteller nu om dage har egne træningslokaler, som gør det muligt for dig at få trænet hele kroppen på en nem og hurtig måde, ligesom når du plejer at være i fitness herhjemme.

 

Der kan dog være stor forskel på kvaliteten af disse lokaler, alt afhængig hvilket hotel du havner på. Derfor kan det være en god idé at tjekke op på billederne af træningslokalet, inden du vælger hotel, hvis det er vigtigt for dig med et godt fitnesscenter på hotellet.

Træn på stranden

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også udnytte, at du bor tæt på en strand, hvis du har booket et strandhotel. Så er det jo bare med at smutte derned tidligt på morgenen, inden der kommer for mange turister, og løbe en tur, lave yoga eller andre øvelser i det dejlige sand.

 

Du kan også udnytte poolen eller havet til at få svømmet en masse gode ture, som også kan være en god måde at holde sig i form på.


Udgivet

i

af

Tags: