Sådan får du succes som personlig træner

Har du et brændende ønske om at blive personlig træner, eller er du allerede i gang med at uddanne dig til personlig træner, har vi her samlet et par gode tips til, hvordan du kommer godt i gang.

 

Husk at det stadig er en god idé at have en a-kasse, når du er personlig træner, hvis du en dag står uden arbejde. Du kan læse meget mere om at få en a-kasse lige her.

Husk at have klienten i fokus

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at have klienten i fokus. Du skal være til stede, når du er sammen med din klient, så din klient virkelig kan mærke, at du tager vedkommende seriøst, og at du meget gerne vil hjælpe dem med at komme i bedre form.

 

Din klient skal føle sig i trygge hænder, og det handler derfor også om at finde frem til den rette stil med din klient. Nogle klienter kan godt lide en hård tone, mens andre skal have en mere pædagogisk tilgang, hvor der skal være ros frem for ris.

Du skal vide hvad du taler om

Derudover er det jo meget vigtigt, at du ved, hvad du taler om, når du skal være personlig træner. Du skal have autencitet som træner, og dine klienter skal kunne stole på, at det du lærer dem, er rigtigt. Du skal have styr på muskelgrupper, ernæring og meget andet, når du gerne vil være personlig træner.

 

Derfor kan det også være en fordel at tage en uddannelse eller et kursus som personlig træner, så du er helt sikker på, at du har styr på det hele, når du vil i gang med at tage penge for at træne andre.

 

Få sikkerhed for dagpenge med en a-kasse som personlig træner.

Del succeshistorier på sociale medier

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at begynde at dele dine klienters succeshistorier på de sociale medier. Det at vise, at du kan levere resultater for dine klienter, kan være en rigtig god måde at skaffe nye kunder ind i butikken.

 

Så hvis du ikke allerede har sat det op, kan det være godt at lave en Facebook side eller en Instagram profil for din praksis, hvor du arbejder som personlig træner. Her kan du så gå i gang med at dele succeshistorier fra dine klienter, og det kan nemt hjælpe dig med at få endnu mere arbejde.


Udgivet

i

af

Tags: