Sådan finder du den perfekte kjole

Det er vigtigt, at man finder den rette kjole til den rette lejlighed, som også er behagelig og flot på dig. Her er nogle tips, til hvordan du finder den rette kjole.

Hvilken anledning skal du bruge kjolen til?

Hvilken anledning du skal bruge kjolen til, afhænger rigtig mange af kjoletypen. Hvis det er til fest og farver, skal kjolen være nem at bevæge sig sige, og her har længden ikke nogen betydning. Hvis det for eksempel er gallafest du skal til, så vil en lang kjole passe godt ind. Læs mere, og find gallakjolen her.

Kjolen skal passe til dig

Og her hentyder jeg ikke til, at det kun skal passe til din stil, kjolen skal også passe til din kropsform. Der findes nemlig æbleform, pæreform, firkantet form, Timeglasform. Kjolen, du vælger, skal nemlig passe til din kropsform, for at opnå det bedste look. Har du brede hofter og numse, så er det en god ide, at finde en kjole, der sidder tæt til over barn og talje, og løstsiddende over hofte og numse.

Find accessories, der passer til kjolen

Ved accessories mener der smykker, hår-pynt, sko og hertil, også make-up. Det hele skal bare spille, og det skal kombineres efter kjolens stil. Det kan være hvis kjolen har pailletter, så kan man have store hænge-øreinge og håret oppe i en knold. Hvis kjolen er mere enkel og simpel, så kan man med fordel have små ørestikkere en simpel halskæde og håret oppe.

Hvor meget eller hvor lidt accessories du ønsker at have på, afhænger fuldstændig af din egen stil. Kan du godt lide at have meget på, og virkelig pynte dig, så gør du det. Kan du bedst lide at have det simpelt, og kun med ganske få accessories, så er det naturligvis det du gør. Det hele munder sig ud i, at du skal føle sig komfortabel og godt tilbage i dit look.


Udgivet

i

af

Tags: