Sådan finder du nemt musik til din workout

Er du glad for at træne, eller skal du i gang med at lave dine første workouts nogensinde, kan det være, at du meget gerne vil have noget god musik at træne til.

 

Mange vælger at have et par høretelefoner på, når de skal træne, fordi det kan være med til at give en god energi til selve træningen, og på den måde kan du faktisk ende med at yde meget mere, end du ellers ville.

 

Du kan læse meget mere om god musik her.

Gør brug af Spotify

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at finde den bedste musik at træne til, kan du med fordel vælge at gøre brug af Spotify. Det er en musikstreamingtjeneste, hvor du kan få adgang til millioner af numre direkte på din mobil, tablet eller computer.

 

Med et abonnement på Spotify kan du nemt finde frem til en masse god workout musik, som du kan sætte på, hver eneste gang du gerne vil give den maks gas til en træning.

 

Find også gerne et par gode høretelefoner, du kan have på, mens du træner. På den måde skal du ikke slæbe en højtaler med ud i din have, hver eneste gang du vil lave en workout. Mangler du i øvrigt hække i haven, finder du din nye færdighæk lige her.

Mange gode playlister at vælge imellem

Når du har fået oprettet dig på Spotify, kan du begynde at søge mellem de mange tusinder af playlister, der egner sig godt til netop træning.

 

Der er rigtig mange, der allerede har lavet playlister på Spotify, som du bare kan gå ind at bruge. Det er meget let at finde ud af Spotify, også selvom du måske aldrig har prøvet at bruge det før.

Lav din egen personlige playliste

Hvis du ikke føler, at du kan finde en playliste, der passer godt til lige netop din musiksmag, når du skal træne, kan du med fordel også vælge at lave din helt egen personlige playliste, som du kan sætte på i stedet for, når du vil træne.

 

Her kan du sammensætte alle de hits, du elsker at lytte til, når du skal have sved på panden. Og du kan altid bare tilføje nye numre til listen, hvis du finder nye sange, der mangler. Og husk at du sagtens kan lave flere forskellige lister, så du eks. har en liste til styrke, en til cardio og så videre.


Udgivet

i

af

Tags: