Sådan vælger du den rigtige printerpatron

Printerpatroner kan være dyre, så det er vigtigt at vælge den rigtige patron, når du køber en online. Der er et par ting, du skal overveje, før du foretager dit køb: hvilken type blækpatron det er, hvor du skal købe den, og om du skal vælge den originale eller den billigere kopi. I denne artikel ser vi nærmere på hver af disse faktorer.

Type patron

For at finde den rette printerpatron, så skal du kigge på din printer. Hvilken model er det? og hvilken printerpatron bruger den. Den har som regel et nummer på printerens dæksel, eller så kan du google dig efter din printers navn og model, og der se, hvilken type printerpatroner den bruger. Der er nemlig forskel på om den bruger blæk, eller om den bruger toner.

Sådan skal de købes

Når du har fundet ud af, hvilken type patron du skal have fat i, så er det næste skridt, at de skal købes ind. Det nemmeste og billigste måde er at handle patronerne online, for der findes rigtig mange elektroniske webshops, hvor de sælger patroner til den halve pris end de fysiske butikker. Men det er en individuel smagssag, om du ønsker dem i dag, eller om du kan finde 1-2 dage til levering over nettet.

Her skal de købes

Hvis du er gået med til at købe dem online, så har du allerede dér sparet penge. For du kan købe printerpatroner online til lave priser. Hvis du besøger tonerland, der kan du finde den blæk eller toner, du har behov for, da det er opstillet efter mærke og model.

Men når du så kigger efter patroner, så opdager du måske, at der er en dyr patron og en billig patron. Men her skal du ikke lade sig narre. Den dyre indeholder mere blæk og er godkendt af selve printerproducenten. Den billige patron indeholder mindre blæk, så du skal skifte oftere, så vi vil anbefale, at du køber de dyremodeller.


Udgivet

i

af

Tags: